En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, yalınlık gri tonlarından biridir. Bu renk son merhale modadır. Özellikle mağaza ve denk odası dekorasyonu ile giyinme odası bâtınin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve gösterici galerisini aşağıdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Neutren renklerle antrasit uyumu süssüz ve yapmacık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek daha etkin bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Beyit sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve har bir ahenk katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir ortam oluşturur.

İnternetin kendimi en palas anlatım ettiğim dünya olduğunu nüans ederek, haberleşme tasavvurı vadiında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Dizayn Fakültesi'nden antrasit gri dekorasyon yetkili oldum.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, genellikle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın canipı aralık antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Kıpkızıl antrasit kemiksiz antrasite bakarak henüz esnek yapıdadır hem başat renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile goldfix ise dayı bir kontrast yaratın.

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve şu denli aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla daha az maç olasılığınız vardır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere gereğince elan koyu antrasit gri dekorasyon bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Minimalist tasar çizimın baz ilkesi olan azca ama kuvvetli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık ve cesaret hissini pekiştirir. Bu sebeple de kullanıcılar için tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler tercih edilir.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi oldukça hayır bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page